Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΣΑΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ | Συστήματα Σκίασης Άγιος Δημήτριος Αττική

ΠΕΙΡΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ {small}

Είμαστε εξειδικευμένοι σε κάθε είδους κατασκευής σκίασης και μπορούμε να προτείνουμε την καλύτερη λύση για την σκίαση μικρών και πολύ μεγάλων χώρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ {small}

Σε εμάς θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα υφάσματα όλων των ποιοτήτων και στυλ για να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ {small}

Με ένα τηλεφώνημα, ερχόμαστε στο χώρο σας προκειμένου να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να εξετάσουμε το χώρο προκειμένου να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ {small}

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα ένα πλήθος επιλογών, σχετικά με την σκίαση του χώρου σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τέντες {big}

Οι τέντες και γενικά τα συστήματα σκίασης που σας προτείνουμε, σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τους ωφέλιμους χώρους του σπιτιού σας, μετατρέποντας το μπαλκόνι ή την βεράντα σας σε ένα δροσερό και ξεκούραστο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πέργκολες {big}

Η πέργκολα είναι μια κατασκευή η οποία προσφέρει αρχιτεκτονική ομορφιά και προστατεύει τον χώρο σας από τον ήλιο και τα διάφορα καιρικά φαινόμενα. Τοποθετείτε εύκολα και έχει μεγάλη αντοχή σε όλες τις καιρικές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous
ΤΣΑΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
Συστήματα Σκίασης Άγιος Δημήτριος Αττική
 
Η επιχείρηση μας “ΤΣΑΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ” η οποία εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια στο χώρο των συστημάτων σκίασης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης για κάθε χώρο, σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
Έχοντας ως σύμμαχο την εμπειρία 30 χρόνων και την υπευθυνότητά μας, είμαστε δίπλα σας για να συζητήσουμε τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες, προσαρμοσμένες κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην οικία, το εξοχικό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Εξυπηρετούμε άμεσα το Άγιο Δημήτριο και όλη την Αττική.


Μάθετε περισσότερα