Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Πέργκολες
 
 
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
Συστήματα Σκίασης Άγιος Δημήτριος Αττική
Η πέργκολα είναι μια κατασκευή η οποία προσφέρει αρχιτεκτονική ομορφιά και προστατεύει τον χώρο σας από τον ήλιο και τα διάφορα καιρικά φαινόμενα. Τοποθετείτε εύκολα και έχει μεγάλη αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση. Αυτά τα πλεονεκτήματα, την κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις ζήτησης για ένα σύγχρονο κτίριο.
 
Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο των συστημάτων σκίασης, η επιχείρηση μας “ΤΣΑΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ” η οποία εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, είναι σε θέση να σας προτείνει και να κατασκευάσει την ιδανική πέργκολα για τον χώρο σας.
 
 
 
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει με συνέπεια, επαγγελματισμό, κατόπιν παραγγελίας και σύμφωνα πάντοτε με την αισθητική και τις ανάγκες του χώρου σας, την κατασκευή πέργκολας σε οικίες, εξοχικά, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία κ.α. στον Άγιο Δημήτριο και σε όλη την Αττική. 
 
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

 Πτυσσόμενες
 Σταθερές
 Ανοιγόμενες
 Συρόμενες μεταλλικές ή ξύλινες
 Πλεχτή
 Περγκότεντα
 
Οι πέργκολες παρέχουν την πλήρη σκίαση και προστασία του χώρου από τα καιρικά φαινόμενα, ενώ εξασφαλίζουν ένα κομψό και ξεχωριστό αποτέλεσμα. Μπορούν να συνδυαστούν με σκελετό ξύλινο ή μεταλλικό ανάλογα πάντα με το ύφος του χώρου σας.
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε υπεύθυνα
και αξιόπιστα ένα πλήθος επιλογών, σχετικά με την σκίαση του χώρου σας.