Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
 
ΤΣΑΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
Συστήματα Σκίασης Άγιος Δημήτριος Αττική
Η επιχείρηση μας “ΤΣΑΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ” η οποία εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των συστημάτων σκίασης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης για κάθε χώρο, σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
Έχοντας ως σύμμαχο την εμπειρία και την υπευθυνότητά μας, είμαστε δίπλα σας για να συζητήσουμε τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες, προσαρμοσμένες κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην οικία, το εξοχικό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με συνέπεια, ευθύνη και σεβασμό. Είμαστε εξειδικευμένοι σε κάθε είδους κατασκευής σκίασης και μπορούμε να προτείνουμε την καλύτερη λύση για την σκίαση μικρών και πολύ μεγάλων χώρων.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Αναλαμβάνουμε τη δωρεάν μελέτη του χώρου σας και την εγκατάσταση της τέντας από την αρχή ή αντικαθιστούμε τα τεντόπανα στον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό. Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή ή τη συντήρηση της παλιάς σας τέντας.

Σε εμάς θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα υφάσματα όλων των ποιοτήτων και στυλ για να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε τεντόπανα, που θα αναδείξουν τον χώρο σας και θα σας προσφέρουν σκιά και προστασία από τον ήλιο, καθώς και μηχανισμούς που θα διευκολύνουν την ζωή σας.
 
Επιδιώκοντας να μπορούμε πάντα να σας προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις, φροντίζουμε για τη συνεχή μας ενημέρωση και εξέλιξη, όσον αφορά στον τεχνολογικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και τις νέες τάσεις της αγοράς. 
 
Ποιοτικά υλικά, άρτια τεχνολογική ενημέρωση και σύγχρονη αισθητική είναι τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και έχουμε πάντα ως στόχος τη σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας, προσφέροντας ποιοτική εργασία.
Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα
ένα πλήθος επιλογών, σχετικά με την σκίαση του χώρου σας.